Blog

By Ilpo Juvander on 4/25/2012 11:05 PM
IBA Finlandin hallitus ei ole kyennyt vieläkään välittämään lopullista päätöstään minun erottamisen suhteen. Sitä tässä on odotettu, jotta päästään sitten katsomaan miten jatkkon kanssa toimitaan.

IBA Finlandin hallitus ei ole vieläkään pystynyt kumoamaan esitettyjä epäkohtia millään lailla eli senkin osalta tilanne on aivan samalla tasolla. IBA Finlandin vuosikokoushan päätti, että tämä sisäpiiritoiminta on ihan ok, hallitus sai valtuutuksen myös tulevalle vuodelle.

Odotettavissa on siis IBA Finlandin hallituksen ja sen sisäpiiriläisten osalta mielenkiintoisia ajotarkastusten tulkintoja tulevina aikoina!

Foorumeilla on keskustelut käyneet kuumana, sekä .ORG!:n että IBA Finlandin oman (!) foorumin puolella ja vahvasti värittyneenä henkilökohtaisuuksiin menevällä teemalle IBA Finlandin jäsenien toimesta (erityisesti ‘Adve/Jonkko’, ‘Hondamen’ ja ‘jiihoo’ nimerkeillä kirjoittavat). .ORG!:n puolella onneksi saatiin tuo ketju lukkoon että asiattomuuksiin yltyvä IBA Finlandin jäsenen ‘Adve/Jonkko’...
By Ilpo Juvander on 4/13/2012 7:45 AM
Pientä kertausta miten tämä minun erottamisprosessi on edennyt: 
By Ilpo Juvander on 4/12/2012 9:03 PM
Eli nyt aletaan saamaan jo perusteita miksi IBA Finlandin hallitus on minua erottamassa.

Jokainen voi käydä henkilökohtaisesti nämä asiat selvittämässä oheisen kirjallisen muistutuksen perusteella, jossa on ensimmäistä kertaa yksilöity (lähes) tarkasti mikä tähän menettelyyn on perusteena.

Olkaapa hyvä:

image

Allekirjoitusta ei kyllä ole, tiedä sitten miksikähän ei? Yleensähän nämä on sentään allekirjoitettu…

Eli kun menet antamaan palautetta, kommentoimaan toimintaa niin lopputulos on, että sinut erotetaan IBA Finland yhdistyksestä.

...
By Ilpo Juvander on 4/4/2012 7:56 AM

Paljon puhetta on ollut myös paljon, miten IBA Finlandin hallitus ei kuuntele jäsenistöä ja sieltä saatua palautetta saatikka ota tätä huomioon.

Noh, tässä yksi omakohtainen esimerkki tältä vuodelta.

By Ilpo Juvander on 4/3/2012 9:29 PM
IBA Finlandin hallituksen kokous pidettiin tänään alkaen klo 18:00 Hyvinkäällä. Kaikenkaikkiaan kokous minun osalta kesti reilu pari tuntia, hallitus jäi vielä minun lähtiessä.

Käytännössä ainoana asiana listalla oli päättää allekirjoittaneen erottamisesta yhdistyksestä, mutta hallituksen jäsenillä oli jäänyt vähän kotiläksyt tekemättä miten tämä erottaminen oikein etenee… eli yritys tässä vaiheessa kaatuu jo protokolla virheeseen.

Toinen pointti on se, että tämän hallituksen jäsenet ovat jäävejä tekemään asiasta päätöstä, koska ainoa asia minkä pystyivät tuomaan esiin oli hallitusta kohtaan esittämäni arvostelu heidän omista toimistaan. He eivät voi tehdä päätöstä asiassa jossa itse ovat osapuolena eikä kritiikki voi olla perusteena erottamiselle. Päätökset mitä hallitus tekee pitää olla sellaisia jotka kestävät päivänvalon.

...